V rieke Topľa pri Sačurove objavili mŕtvolu muža

02.09.2006 Celý región

Sačurov 2. septembra (TASR) - Mŕtvolu mužského pohlavia zakliesnenú medzi konármi v rieke Topľa v katastri obce Sačurov vo Vranovskom okrese objavili dnes po...
Sačurov 2. septembra (TASR) - Mŕtvolu mužského pohlavia zakliesnenú medzi konármi v rieke Topľa v katastri obce Sačurov vo Vranovskom okrese objavili dnes po 14. hodine poľovníci.

V spomínanom toku pri brehu rieky vyčnievala z vody hlava a plece muža. Mŕtvolu z vody vytiahli za asistencie polície vranovskí hasiči.
Podľa tamojších obyvateľov, ktorí TASR informovali, by mohlo ísť aj o mladého muža z obce Banské, ktorý je nezvestný od nedele minulého týždňa.
Príčiny úmrtia a totožnosť muža určí ďalšie vyšetrovanie.

Doplnené:

Mŕtvym mužom, ktorého objavili dnes popoludní v rieke Topľa pri Sačurove vo Vranovskom okrese poľovníci, bol od minulej nedele nezvestný 20-ročný Juraj L. z obce Banské.
Bezvládne telo, ktoré z vody spomedzi konárov vytiahli vranovskí hasiči, identifikovali príbuzní. Privolaná lekárka nevedela potvrdiť pravú príčinu smrti. Tú určí súdna pitva a ďalšie vyšetrovanie tragickej udalosti.
Mladý muž sa v uplynulú sobotu vybral večer na diskotéku do Dlhého Klčova. V nedeľu v skorých ranných hodinách ho videli s mladou ženou na križovatke medzi Hencovcami a Sačurovom. Odvtedy nepodal o sebe žiadne správy. Pátracie akcie boli až do dnešného dňa neúspešné.
TASR o tom informoval zástupca hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobaník.
 

Vyberte región

mark